Családi fotózás

Családi fotózás

Szeretnél gyönyörű vagy akár vicces képeket a gyerekekről?
Keresed a tökéletes ajándékot a nagyszülőknek?
Jó lenne egy profi, közös kép a testvérekről?
Rólatok sem ártana egy fotó, amit büszkén mutogathatsz?
Szeretnéd egy életre emlékként megőrizni a családi képeket?

Minden családi otthon falának vagy fotóalbumnak elengedhetetlen dísze egy családi portré, amin az egész család szerepel a legkisebbtől a legnagyobbig, akár házi kedvencekkel együtt is, hiszen ők is családtagnak számítanak.

A kis digitális fényképezőgéppel, vagy telefonnal fotózott képek, nem érhetnek fel egy jól komponált, tű éles, igazán kivételes hangulatú, magas minőségű fényképpel, amit egészen nagy méretben nagyítva feltehetünk a falra.

A szigorú beállított képek helyett, természetes és ötletes, vidám hangulatú fényképeket készítünk, kiváló minőségben.

A BabyBox családi fotózásán megörökítjük a múló pillanatot

Hiszünk abban, hogy egy fotózás élmény a családnak. Ezért törekszünk arra, hogy nem csak az elkészült képek, hanem maga az esemény is szép emlék maradjon. A családok igényeit figyelembe véve egyaránt kínálunk stúdiófotózást, de szívesen elkészítjük kedvenc képeiteket saját otthonotokban is.

Minden korosztályt szeretettel várunk, de az sem gond, ha csak a gyerekek állnának a kamerák elé.

Profi műteremben, családias hangulatban

Stúdiónk könnyen megközelíthető, Budapesten, a 4-es 6-os villamos vonalán található. Konyhával és fürdővel, pelenkázásra alkalmas asztallal felszerelve, maximálisan a kényelemre és otthonosságra berendezve vár Titeket. Lehetőség van a helyszínen átöltözni, és amíg a gyerekek a műteremmel és a kellékekkel ismerkednek, mi megbeszélhetjük egy kávé mellett a pontos kívánságaitokat.

A műteremben klasszikus, elegáns vagy művészi képek is készülhetnek, és széles kellékválasztékunknak hála akár sok különböző stílus és hangulat is elérhető, valamint a gyerekek is megmutathatják egyéniségüket. Mivel ez az esemény csak rólatok szól, így az időpont is tökéletesen a család napirendjéhez igazítható.

Itt találod részletesen stúdiófotózás csomagjainkat…


Fotózás a Ti otthonotokban

Az otthoni fotózás egész más hangulatot teremt. Ilyenkor az otthon melegében, a megszokott környezetben készülnek el képeitek. Sok szempontból könnyebb a gyermekek számára is, hiszen az ismert környezetben könnyebben oldódnak, kedvenc játékaikkal gyorsabban nyugtathatóak.

A családhoz köthető környezetben meghittebb, kevésbé beállított, pillanatkép jellegű fényképek készülhetnek, akár a szabadban is. Azért sem kell aggódnod, hogy ehhez az egész lakásnak ragyognia kell, nekünk is vannak gyerekeink, tudjuk, hogy ez amúgy is lehetetlen. Bízz bennünk, akár egyetlen kanapén vagy a kertben csodás és kreatív fotók készülhetnek! Egészen kicsi babával különösen praktikus, ha otthon fotózunk, így az utazás körülményes szervezését is megspórolhatjátok.

Nézd meg, mit takar egy otthoni fotózás…


Tesós fotózás

Egy új testvér érkezése, vagy egy szoros testvéri kapcsolat fontos mérföldkő egy család életében. Egy tesós fotósorozat pedig igazi közös emlék. Az együtt töltött pillanatokat, az erős, elszakíthatatlan köteléket örökítjük meg nektek. Azt az időszakot, ahogy a nagyobbik gyermeked testvérré válik, és amikor a kisebb kap egy őrangyalt egész életére.

Hiszünk a testvéri szeretet erejében. Egy új jövevény beilleszkedése nem mindig egyszerű, de előbb utóbb mindig kialakul az a bizonyos elszakíthatatlan kötelék, ezt szeretnénk megörökíteni mi. Otthon, vagy a stúdióban, a ti figyelő tekintetetek mellett és a kollégáink tapasztalatával ez élmény lesz az egész családnak.

Vessünk véget a féltékenységnek! A közös képek mellett elkészítjük a nagytesó saját képeit is, melyeken megmutathatja a saját egyéniségét, hiszen az ő életében is fontos pillanat egy testvér érkezése.

Természetesen tesós képek készítésére minden csomagunkban lehetőség van.

Gyerekekkel mi vagyunk a legprofibbak

Több éves tapasztalattal, képzett fotósokkal várunk. Lehet, hogy épp ugyanazzal a kollégával találkozol, aki az újszülött fotókat is készítette. Több mint egymillió babafotó és rengeteg családi fotózás áll mögöttünk, minőségi gépeknek, felszerelt stúdiónknak és az európai színvonalú szolgáltatásnak hála biztos lehetsz abban, hogy családod jó kezekbe kerül. Nem csak a fotózást, az embereket is szeretjük, ezért fontos számunkra, hogy ne csak a képek, maga az élmény is szép legyen.

Hiszünk a türelem erejében. Gyerekekhez vagyunk szokva, nem kell attól tartani, hogy a kicsik hogy viselkednek, zajonganak, sírnak-e, nem jövünk zavarba egy pelenkacserétől vagy lehorzsolt térdtől, egy sebes könyöktől, egy duzzogó kamasztól. Tudjuk, hogy a gyerekeknek türelem és szeretet kell, és tudjuk, hogy megéri várni a tökéletes pillanatra. A kellékeknek és a kötetlen, családias hangulatnak köszönhetően az egész fotózás egy nagy móka az egész családnak.


Csomagok

Több különböző csomagot ajánlunk, melyek közül mindenki megtalálja a terveinek és lehetőségeinek megfelelőt. Az elkészült képek közül pedig a saját otthonotokban válogathattok tovább.

Nálunk nem kell sokáig várni a kész képekre! Ti is úgy jártatok, hogy csak hónapokkal az esküvő után kaptátok meg a képeket? Nálunk ilyen nem fordulhat elő! Egy héten belül küldjük válogatásra a képeket. Igen, jól látod, Te válogathatod ki a család legjobb képeit a saját ízlésed szerint, mert nálad senki nem ismeri jobban a családodat!