Aktuális

Október 2023

Mától már Siófokon is találkozhattok velünk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, hogy a mai naptól már a Siófoki Kórház-Rendelőintézet szülészetén is minden kisbabát ajándék fotózással lepünk meg!

December 2021

Karácsony 2021 - termékek különleges kiadásban

Büszkén és boldogan újságoljuk el Nektek, hogy KARÁCSONYI TERMÉKEINK az új dizájnnal már ELÉRHETŐEK A KÓRHÁZAKBAN és a WEBSHOPON. És most is, mint minden évben, felár nélkül választhatjátok az új mintákat!

Az idén nem csak különleges grafikával, hanem 3 új termékkel is készültünk!

Szeptember 2021

Kiskunhalason már nagyon vártak minket az anyukák

Örömmel jelentjük, hogy egy újabb partnerkórházzal bővültünk! Szeptembertől a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház szülészetén is fényképezőgéppel a kezünkben várjuk a legkisebbek érkezését. 


Augusztus 2021

Július 2021

Április 2021

Az apás szülés menete

Nem elhanyagolható a férfiak szerepe sem a szülés körül, hiszen minden alkalommal valóban család születik az újszülött világrajövetelekor.
Lássuk, mire számíthattok abban a bizonyos 9 hónapban és a nagy napon, mikor szerelmetek gyümölcse a világra jön.

Március 2021

Kórházi apás szülés szett már elérhető!

AJÁNDÉK 1.800 Ft értékben minden vásárlónak!

Apás szülés? Hát persze! Egy apuka sem maradhat ki ebből az életre szóló kalandból! Ehhez azonban megfelelő öltözéket kell majd viselned a kórházban, apás szülés szettre van szükséged. A beszerzéshez legjobb helyen jártok, több éves kórházi tapasztalatunkkal pontosan tudjuk, hogy melyik szülészeten mire lesz szükségetek! Nálunk minden apás szett vásárló ajándékot kap

Tovább a részletekért...

Április 2020

November 2016

Megújult, szebb és praktikusabb lett a babagaléria!

Minden Partnerkórházunk galériája az új, szebb külsőt kapott, és ezzel egy időben könnyebben kezelhetővé vált a képküldés is. A BabyBox szolgáltatása továbbra is ingyenes, minden, partnerkórházunkban született kisbabát lefotózunk, és megajándékozzuk egy ajándék képpel. Illetve minden nap 19 óráig felkerülnek a babagalériákba is az aznap fotózott kisbabák legjobban sikerült képei. Ezeket a család, a barátok és az ismerősök is megnézhetik. Ráadásul a kicsi képére kattintva az megnézhető nagyobb méretben, illetve a fotót tartalmazó link egy aranyos kísérőlevéllel együtt egyszerre több címzettnek is díjmentesen elküldhető.

A BabyBox Partnerkórházak listáját IDE KATTINTVA találod.
A babagalériákat pedig ITT gyűjtöttük össze nektek.

Már Szekszárdon is találkozhatunk!

Mostantól már a Tolna Megyei Balassa János Kórház szülészetén is minden kisbabát ajándék fotózással lepünk meg. A kórház és a BabyBox partnerségi együttműködése teszi lehetővé, hogy a kisbaba első napját biztonságban, kényelmesen, a kórházban, profi babafotósok örökíthessék meg. A kórház babagalériájában már a fotózás napján megnézheted az aznap fényképezett újszülöttek legaranyosabb képeit. A babagalériából a kép a pici adataival együtt könnyedén továbbküldhető a rokonoknak, barátoknak is.

KATTINTS IDE a babagalériához!


Szeptember 2016

Elkezdődött a babafotózás a Dunántúl legnagyobb kórházában - Székesfehérváron is!

Szeptember közepétől a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Szülészetén is megkezdődött a babafotózás. Mostantól Székesfehérváron, minden az osztályon született kisbaba a BabyBox és a kórház együttműködésének hála egy aranyos ajándék fotóval térhet haza. Az ajándék kép a kisbaba legaranyosabb, retusált képével készül el, és egy szép képkeretben kerül átadásra. A szolgáltatás további részleteiről IDE KATTINTVA olvashattok többet, rendelhető termékeinket pedig WEBÁRUHÁZUNKBAN nézethetitek meg. De ne feledjetek el érdeklődni a kórházban a  fotósotoknál a kedvezményes, kórházi árakról!

Augusztus 2016

Megújult ajándékkártya - ajándék kép minden BabyBox babának

A BabyBox Partnerkórházakban minden anyuka ingyenes babafotózást kap ajándékba, és egy ajándék képet, melyet most egy még szebb és praktikusabb képkeretben adunk át.

A kórházak és a BabyBox partnerségi együttműködése teszi lehetővé, hogy kisbabát első napját biztonságban, kényelmesen, a kórházban profi babafotósok örökíthessék meg. A zárójelentés mellé adjuk emlékbe ezt, a kisbaba fotójával és első legfontosabb személyes adataival ellátott képet, mely mostantól már képkeretként is használható. 

A képkeret hátulján lévő kis füleket kihajtva a kártya képkeretté változik, és nem csak a babaszobában mutat jól, hanem később összecsukva emlékbe is megőrizhető.

A szolgáltatásról IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben.

Megújult a BabyBox

Mától még szebb, megújult designnal készült, és még jobb minőségű termékek közül válogathatnak az anyukák a BabyBox Partnerkórházakban és a webáruházban. Babafotósaink a mai naptól már az új, szebb dobozokkal indultak fotózni. A letisztultabb design sokkal babásabb és elegánsabb, finom mintáinak köszönhetően minden babaszobába illik, és az egész családnak szép emlék marad évek múlva is.


Sokat készültünk, hogy meglephessünk Titeket ezzel, reméljük az új design és az új csomagok nektek is annyira fognak tetszeni, mint nekünk.

Nézegessétek új termékeinket a HONLAPON, vagy böngészgessetek a WEBÁRUHÁZBAN.
Ha kérdésetek van az új termékekkel kapcsolatban, vagy rendelni szeretnétek belől, keressétek bátran babafotósainkat.  A BabyBox Partnerprogramban résztvevő kórházakat IDE KATTINTVA találod.


Június 2016

Már egy hete elindult a babafotózás a Szent Margit Kórház szülészetén is!

2016. június 21-én készültek az első babafotók a Szent Margit kórházban.  Azóta folyamatosan bővül a babagaléria, és sorra lepjük meg az anyukákat és az újszülötteket az ajándék fotózással.  Nézd meg te is, fotósaink hogyan örökítették meg az első napok csodáját!

KATTINTS IDE A BABAGALÉRIÁÉRT!

Most már 9 budapesti kórházban fotózzuk a kisbabákat. A BabyBox Partnerprogramban résztvevő kórházakat IDE KATTINTVA találod. A szolgáltatás részleteiről pedig ITT OLVASHATSZ.

Az első babafotók a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházból!

Június 07.-én elindult a szolgáltatás a budapesti Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban. Mostantól minden ott született kisbabát és anyukát ingyenes babafotózással lepünk meg. A kicsiről készült legjobb kép a babagalériába kerül, a legszebb arcképet pedig már másnap, ajándékkártyaként adjuk át a szülőknek. 

A Szent Imre Egyetemi Oktatókórház babagalériáját ITT TALÁLOD. Nézd meg Te is, milyen aranyos képek készülnek a kisbabákról!

A fotózáson készült fotókból fotósainknál természetesen további képek rendelhetőek és utánrendelés leadására is van lehetőség. Termékeinkről IDE KATTINTVA olvashattok, vagy kérdezzétek bátran babafotósotokat a részletekről.


Május 2016

Hamarosan még két új BabyBox kórház lesz Budapesten!

Így már országszerte 24 kórházban találkozhattok velünk!

A BabyBox Kórházi Partnerprogramjának a keretén belül hamarosan elindul a szolgáltatás a budapesti Szent Margit Kórház és Szent Imre Egyetemi Oktatókórház szülészetén. A két nagy, budapesti kórházban június folyamán indul el a fotózás, onnantól kezdve pedig minden nap felkerülnek a legaranyosabb képek a babagalériába. A szolgáltatás indulásáról itt is beszámolunk.

Kíváncsi vagy, hogy az általad választott kórházban van-e BabyBox babafotózás?

A partnerkórházaink listáját IDE KATTINTVA találod.

Megújul a BabyBox! Elegánsabb dizájn, új termékek érkeznek hamarosan

Nagy munka folyik most nálunk, gőzerővel dolgozik a kreatív csapat és a fejlesztők. Hamarosan még szebb, jobb minőségű, exkluzívabb csomagolást kapnak termékeink. Az anyukák tanácsait is megfogadva még szebb lesz az ajándékkártya is, és még gyönyörűbb lesz minden termékünk, amibe babafotó kerül. Sőt! Babafotósaink segítségével újfajta csomagokat állítottunk össze Nektek, és kedvezményes ajánlatokkal készülünk a stúdiófotózásokkal kapcsolatban is. Aggódni azonban nem kell, az áraink és a minőség továbbra is a BabyBox-tól megszokott marad. 

Mi már nagyon izgulunk, hogy megmutathassuk Nektek a végeredményt itt az oldalon, és a szülészeteken is!

Babybox Kórházi Partnerprogram már Szegeden is!

Május 17.-én a szegedi SZTE Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán is megnyílt az online BabyBox babagaléria, és mostantól minden ott született kisbabát és boldog anyukát az ingyenes fotózás mellett még egy ajándékkártyával is megajándékozunk.

A legaranyosabb képeket a babagalériában IDE KATTINTVA nézhetitek meg.

A kórházi fotózásról pedig ITT OLVASHATTOK részletesebben.


Április 2016

Babafotózás a SOTE II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán

Egy újabb budapesti kórházban, a Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Kar II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján indult el a babafotózás. Mostantól a klinikát választó kismamák babafotózást kapnak ajándékba, és a legjobban sikerült képet már másnap megkapják ajándékkártyán. A legjobban sikerült babafotók közül egyet pedig a kórház babagalériájában teszünk közzé, ahol a rokonok és barátok már a fotózás napján megnézhetik a kisbaba első fotóját. 

A legaranyosabb fotókat IDE KATTINTVA nézheted meg!

Január 2016

BabyBox babafotózás már Győrben is!

Újabb kórházzal bővültünk: a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban is elérhető a BabyBox szolgáltatása! Februártól minden itt született kisbaba az ajándék babafotózás után szép fényképekkel térhet haza. A kórház és a BabyBox partnerségi együttműködése teszi lehetővé, hogy a kisbaba első napját biztonságban, kényelmesen, a kórházban, profi babafotósok örökíthessék meg.