GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

A leggyakrabban feltett kérdéseitekre összegyűjtöttük a válaszokat. Szolgáltatás típusonként csoportosítottuk őket, keresgéljetek nyugodtan. Ha mégsem találjátok meg a választ, akkor hívjatok, írjatok és azonnal válaszolunk!


A BabyBox Patnerkórházakban tényleg ingyenes, de csak ott. Ez a kórházak és a BabyBox ajándéka az anyukáknak.

Ha a BabyBox Partnerkórházakban hoztad világra kisbabádat, akkor a fotózás ingyenes számodra. A zárójelentés mellé kapsz egy ajándék emlékkártyát, melyen a kisbabád legjobb fotóját találod. Az ingyenes csomag része még a kórház internetes "Itt születtünk" babagalériája, ahová kisbabád fotója felkerülhet, ha szeretnéd, így az ismerősök virtuálisan is meglátogathatják. Az ajándékkártyát a kórházban vehet át!
fotózásajándékkártyakórházi webgaléria

Az ajándékkártyán kívüli termékek. Ha kártya mellé mást is szeretnél, akkor érdeklődj babafotósainknál, keresgélj weboldalunkon, esetleg hívd a központi számunkat vagy írj emailt! Mi a lehető leghamarabb válaszolunk.

Az ajándékkártya ingyenes, de ha a kórházban nem tudtad átvenni, akkor automatikusan NEM tudjuk eljuttatni hozzád. Vannak olyan helyzetek, amikor - ugyan kevés esetben, de - nem érkezik meg másnapra kórházba a kártya. Sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy ezeket eljuttassuk Hozzátok. Ha mégis szeretnétek megkapni az elkészült kártyát, akkor vissza kell jönnötök érte a kórházba, ahol azok már Rátok várnak.

A kártyát bármikor átvehetitek abban a kórházban, ahol a fotózás történt. A fotózást követő 3 hónapon elteltével azonban az át nem vett kártyákat megsemmisítjük.
Olykor tartunk olyan napokat, amikor az át nem vett ajándékkártyákat átnézzük, s ha van időnk, akkor megkeresünk Titeket és elküldjük Nektek őket postán. Ilyen akciók keretében a postázás költségét is magunkra vállaljuk, hogy Ti továbbra is ingyenesen kaphassátok meg a kártyát. Ez azonban az ingyenes szolgáltatásnak nem része, ezért ezt automatikusan ne várjátok!
Ha nem tudsz bejönni a kórházba és nem voltál azon szerencsések csoportjában, akik ezen postázási akciókba bekerültek, akkor keresd munkatársainkat, akik segítenek Neked megoldani, hogy megkaphasd az ajándékkártyát.

A fotózások jellemzően a délelőtti, kora délutáni időpontokban vannak, attól függően, hogy munkatársaink hogyan tudnak odaérni a kórházba. Ezt nem minden esetben tudjuk előre kiszámolni, ezért, ha nem találjátok a babafotóst, akkor hívjátok fel a központi telefonszámunkat, ahol kollégáink segítenek nektek megtudni, hogy ki és mikor fog érkezni hozzátok kórházba.

Minden kórházban igyekszünk minél többet jelen lenni. Jellemzően minden héten 5-6 napot vagyunk a kórházakban, ezért elméletileg nem tud előfordulni, hogy ne találkozzatok a babafotósunkkal. Mindig érdeklődjetek a babafotósoknál, hogy a következő napon ki és mikor fog érkezni a kórházba lefotózni a kisbabákat!
Vannak azonban olyan helyzetek, amikor betegségek vagy szabadságolások miatt nem tudunk minden nap ellátogatni a kórházakba. Például karácsonykor a babafotósok sem dolgoznak, hiszen a babafotózás mégsem sürgősségi ellátás :)

Nincsen semmi baj, hívj fel minket és segítünk megoldást találni! Előre egyeztetett időpontban van lehetőségetek visszajönni a kórházba egy fotózás erejéig (majdnem minden kórházban lehetséges). Budapesten eljöhettek a stúdiónkba és ott is megkaphatjátok az ingyenes szolgáltatást. Feltéve, hogy a kórházban tényleg nem volt erre mód.

Nem kell, hiszen a szolgáltatást mindenki megkapja. A babafotós meg fog téged találni a kórházban és egyeztet veled időpontot aznapra vagy másnapra. Csak keresd a fotós felirattal a hátukon rohangáló mosolygós babafotósokat! Ha mégsem találod, akkor hívd a központi számunkat és segítünk.

IGEN. A legtöbb kórházban megengedik, hogy behozzatok saját ruhát és a fotózás erejéig átöltöztessétek a kicsit. Hozzatok magatokkal szép, vicces, kedves ruhát a kisbabátoknak, így még aranyosabb képek készülhetnek a kórházban. Mi nem tudunk minden kisbabának külön ruhát biztosítani, így mindenkit abban fotózunk, ami éppen rajta van.

Az akciós árak kizárólag a kórházban fotózott babák képeire, a fotózás napjától számított 30 napon belül beérkező, és 45 napon belül fizetett megrendelések esetén érvényesek. A tájékoztatás nem teljeskörű. A változtatás jogát fenntartjuk. Az árak bruttó árak, és forintban értendőek.

CSALÁDI CSOMAG
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 22.900 Ft
Listaár: 27.400 Ft
dísz doboz barna szalaggal: 6db háromablakos képkeret, 8db születési értesítő képeslap, 8db 13x18 cm kép, CD 20 db digitális képpel, 2db A4 fénykép
plakáttartó díszdoboz: 2db A3 kép (naptár + fotó/montázs) 
Egyes kórházakban az A3 formátum nem elérhető. Ezekben a kórházakban a plakáttartó doboz tartalma a 2db A3 kép helyett 4db A4 méretű fotó. Az adott kórház lehetőségeiről érdeklődjön babafotósainktól.

ALAPCSOMAG
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 16.900 Ft
Listaár: 20.200 Ft
díszdoboz kék szalaggal: 3db háromablakos képkeret, 4db születési értesítő képeslap, 8db 13x18 cm kép, CD 15 db digitális képpel, 2db A4 fénykép
plakáttartó díszdoboz: 2db A3 kép (naptár + fotó/montázs) 
Egyes kórházakban az A3 formátum nem elérhető. Ezekben a kórházakban a plakáttartó doboz tartalma a 2db A3 kép helyett 4db A4 méretű fotó. Az adott kórház lehetőségeiről érdeklődjön babafotósainktól.

INDULÓ CSOMAG
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 12.900 Ft
Listaár: 15. 300 Ft
díszdoboz kék szalaggal: 3db háromablakos képkeret, 4db születési értesítő képeslap, 8db 13x18 cm kép, CD 12 db digitális képpel, 2db A4 kép (variálható, alapból 1 naptár + 1 fotó)

CD 20 db képpel
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 15.500 Ft
Listaár: 17.000 Ft
1 db CD 20 darab digitális képpel (15 db színes + 5 db fekete, művészi kép)

CD 15 db képpel
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 12.500 Ft
Listaár: 14.000 Ft
1 db CD 15 darab digitális képpel

MINI+
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 11.500 Ft
Listaár: 12.500 Ft
díszmappa: 8db 13x18 cm kép, CD 12 db digitális képpel

CD 12 db képpel
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 9.500 Ft
Listaár: 10.500 Ft
CD 12 darab digitális képpel

MINICSOMAG
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 8.500 Ft
Listaár: 9.500 Ft
díszmappa: 8db 13x18 cm kép, CD 10 db digitális képpel

PLAKÁTCSOMAG:
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 6.500 Ft
Listaár: 8.000 Ft
plakáttartó díszdoboz: 2db A4 kép + 1db A3 kép (naptár  vagy fotó vagy montázs) 
Egyes kórházakban az A3 formátum nem elérhető. Ezekben a kórházakban a plakáttartó doboz tartalma a 2db A3 kép helyett 4db A4 méretű fotó. Az adott kórház lehetőségeiről érdeklődjön babafotósainktól.

FOTÓCSOMAG
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 4.900 Ft
Listaár: 5.800 Ft
díszmappa: 8db 13x18 cm kép

3 ABLAKOS KÉPKERET CSOMAG
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 4.000 Ft
Listaár: 4.990 Ft
3 db háromablakos képkeret

SZÜLETÉSI ÉRTESÍTŐ KÉPESLAP CSOMAG
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 4.000 Ft
Listaár: 4.990 Ft
4 db születésértesítő képeslap

A3 NAPTÁR vagy MONTÁZS
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 3.500 Ft
Listaár: 3.990 Ft
Egyes kórházakban az A3 formátum nem elérhető. Ezekben a kórházakban ez a termék nem rendelhető. Az adott kórház lehetőségeiről érdeklődjön babafotósainktól.

A3 FÉNYKÉP
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 3.000 Ft
Listaár: 3.500 Ft
Egyes kórházakban az A3 formátum nem elérhető. Ezekben a kórházakban ez a termék nem rendelhető. Az adott kórház lehetőségeiről érdeklődjön babafotósainktól.

A4 NAPTÁR vagy MONTÁZS
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 2.500 Ft
Listaár: 3.000 Ft

A4 FÉNYKÉP
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 2.000 Ft
Listaár: 2.500 Ft

1 db HÁROMABLAKOS KÉPKERET
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 1.500 Ft
Listaár: 1.800 Ft
1 db háromablakos képkeret

1 db SZÜLETÉSI ÉRTESÍTŐ KÉPESLAP 
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 1.200 Ft
Listaár: 1.500 Ft
1 db születésértesítő képeslap

13x18 cm MÉRETŰ FOTÓ
Kedvezményes ár, kizárólag a fotózást követő 30 napon belül, a babafotósnál leadott rendelésre: 990 Ft
Listaár: 1.500 Ft
1 db papírkép

Digitális képek darabáras értékesítése nálunk nem történik, inkább kedvező árú csomagokat kínálunk. 3 különböző, CD ajánlatunk is van azon szülők számára, akik csak digitális képeket szeretnének. 1 darab digitális képet (akár e-mailben akár CD-n) 4.000 Ft/kép áron tudunk átadni, nagy felbontásban, retusálva. Természetesen 1 digitális kép megjelenik a babagalériában minden BabyBox Partnerkórházban született kisbabáról, teljesen ingyenesen. Ha digitális képet szeretnétek rendelni a kicsiről, vagy egy kedvező árú megoldást kerestek, babafotósunk a segítségetekre lesz, hogy egy ennél kedvezőbb megoldást találjatok.