Rólunk

Bemutatkozás

Egy fotós és egy közgazdász 2012-ben – vagy egy kicsit korábban – úgy döntött, hogy létrehoznak egy olyan szolgáltatást, ami egy jól szervezett rendszerben működik és természetesen első sorban a fotózásról szól. Szerettünk volna valamit másképpen csinálni, mint ahogy az megszokott! Szerettünk volna meglepetést okozni: mert annál nem sok jobb dolog van, mint amikor többet kapsz, mint remélted! Szeretnénk megmutatni, hogy milyen az, amikor a Te igényeid a legfontosabbak, milyen is az igazi szolgáltatás.

Első lépésként létrehoztuk a Kórházi BabyBox Partnerprogramot, amelynek keretében csapatunk és a partnerkórházak minden anyukát megajándékoznak egy fotózással. A program alapköve a bizalom: bízunk abban, hogy a családok nagyra értékelik szolgáltatásunkat. De már jóval többről beszélünk, mint fotók készítése. A kórházakban fekvő anyukák számára ez a kedves program, a mosolygós babafotósok vidámságot csempésznek a gyermekágyas osztályon töltött napjaikba és úgy érezhetik, mintha nem is egészségügyi intézményben lennének. Büszke vagyok arra, hogy rengeteg pozitív visszajelzés igazolja azt, hogy értéket teremtünk.

Minden nap azért dolgozunk, hogy Titeket mosolyogni lássunk, mert hiszitek vagy sem, de a pozitív visszajelzésetek hajt minket minden nap előre. Azt gondolom, hogy a BabyBox név már garancia arra, hogy magas szintű kiszolgálásban lesz részetek nálunk, ezért ha tetszett, amit tőlünk kaptatok a kórházakban, akkor szívesen látunk mindenkit a stúdiónkban, elmegyünk hozzátok fotókat készíteni, ha hívtok és segítünk mindenben, amiben tudunk. Gondoljatok ránk örömmel és gyakran!

Kiss Ákos
Ügyvezető igazgató