Családi fotózás

Családi fotózás

Szeretnél gyönyörű vagy akár vicces képeket a gyerekekről?
Keresed a tökéletes ajándékot a nagyszülőknek?
Jó lenne egy profi, közös kép a testvérekről?
Rólatok sem ártana egy fotó, amit büszkén mutogathatsz?
Szeretnéd egy életre emlékként megőrizni a családi képeket?

Minden családi otthon falának vagy fotóalbumnak elengedhetetlen dísze egy családi portré, amin az egész család szerepel a legkisebbtől a legnagyobbig, akár házi kedvencekkel együtt is, hiszen ők is családtagnak számítanak.

A kis digitális fényképezőgéppel, vagy telefonnal fotózott képek, nem érhetnek fel egy jól komponált, tű éles, igazán kivételes hangulatú, magas minőségű fényképpel, amit egészen nagy méretben nagyítva feltehetünk a falra.

A szigorú, beállított képek helyett természetes és ötletes, vidám hangulatú fényképeket készítünk kiváló minőségben.

Hiszünk abban, hogy egy fotózás élmény a családnak. Ezért törekszünk arra, hogy nem csak az elkészült képek, hanem maga az esemény is szép emlék maradjon. A családok igényeit figyelembe véve egyaránt kínálunk stúdiófotózást, de szívesen elkészítjük kedvenc képeiteket saját otthonotokban is.

Minden korosztályt szeretettel várunk, de az sem gond, ha csak a gyerekek állnának a kamerák elé.

Csomagok

Több különböző csomagot ajánlunk, melyek közül mindenki megtalálja a terveinek és lehetőségeinek megfelelőt. Az elkészült képek közül pedig a saját otthonotokban válogathattok tovább.

Nálunk nem kell sokáig várni a kész fényképekre! Egy héten belül küldjük válogatásra a képeket, melyekből Te választhatod ki a legjobbakat a saját ízlésed szerint, mert nálad senki nem ismeri jobban a családodat! A válogatást követően pedig profi utómunkát kapnak a fotók, hogy minden megrendelőnknek a legjobb minőséget nyújtsuk. Az elkészült fényképeket elegáns díszdobozban kapjátok meg, melyet két különböző képkeretként is felhasználhattok. A csomagok mellé pedig válogathattok a webshopunkban különböző termékeink közül. A legjobban sikerült képek remekül mutatnak a falon egy nagyobb méretű vászonkép formájában, és szuper ajándék tud lenni az unoka fotójával ellátott bögre a nagymamának.

Profi műteremben, családias hangulatban

Stúdió könnyen megközelíthető, Budapesten, a 4-es 6-os villamos vonalán található az Oktogon és a Király utca között. Konyhával és fürdővel felszerelve, maximálisan a kényelemre és otthonosságra berendezve vár Titeket.

A műteremben klasszikus, elegáns vagy művészi képek is készülhetnek, és széles kellékválasztéknak hála akár sok különböző stílus és hangulat is elérhető, valamint a gyerekek is megmutathatják egyéniségüket. Mivel ez az esemény csak rólatok szól, így az időpont is tökéletesen a család napirendjéhez igazítható. Tisztában vagyunk azzal is, hogy egy kisgyermekkel nem könnyű előre tervezni, közbe jöhet betegség vagy egy nyűgösebb, problémásabb időszak is, mikor kénytelenek vagytok egy másik időpontot választani a fotózásra. Mi is azt szeretnénk, hogy a fotózás jó hangulatban teljen és mosolygós képek születhessenek, ezért természetesen lehetőséget nyújtunk az időpont módosítására. Arra kérünk benneteket, hogy legkésőbb 48 órával a fotózás előtt jelezzétek nekünk változtatási szándékotokat! 

Itt találod részletesen stúdiófotózás csomagjainkat…


Fotózás a Ti otthonotokban

Fotózás a Ti otthonotokban

Az otthoni fotózás egész más hangulatot teremt. Ilyenkor az otthon melegében, a megszokott környezetben készülnek el képeitek. Sok szempontból könnyebb a gyermekek számára is, hiszen az ismert környezetben könnyebben oldódnak, kedvenc játékaikkal gyorsabban nyugtathatóak.

A családhoz köthető környezetben meghittebb, kevésbé beállított, pillanatkép jellegű fényképek készülhetnek, akár a szabadban is. Azért sem kell aggódnod, hogy ehhez az egész lakásnak ragyognia kell, nekünk is vannak gyerekeink, tudjuk, hogy ez amúgy is lehetetlen. Bízz bennünk, akár egyetlen kanapén vagy a kertben csodás és kreatív fotók készülhetnek! Egészen kicsi babával különösen praktikus, ha otthon fotózunk, így az utazás körülményes szervezését is megspórolhatjátok.

Nézd meg, mit takar egy otthoni fotózás…