Családi fotózás

Családi fotózás

Szeretnél gyönyörű vagy akár vicces képeket a gyerekekről?
Keresed a tökéletes ajándékot a nagyszülőknek?
Jó lenne egy profi, közös kép a testvérekről?
Rólatok sem ártana egy fotó, amit büszkén mutogathatsz?
Szeretnéd egy életre emlékként megőrizni a családi képeket?

Minden családi otthon falának vagy fotóalbumnak elengedhetetlen dísze egy családi portré, amin az egész család szerepel a legkisebbtől a legnagyobbig, akár házi kedvencekkel együtt is, hiszen ők is családtagnak számítanak.

A kis digitális fényképezőgéppel, vagy telefonnal fotózott képek, nem érhetnek fel egy jól komponált, tű éles, igazán kivételes hangulatú, magas minőségű fényképpel, amit egészen nagy méretben nagyítva feltehetünk a falra.

A szigorú, beállított képek helyett természetes és ötletes, vidám hangulatú fényképeket készítünk kiváló minőségben.

Hiszünk abban, hogy egy fotózás élmény a családnak. Ezért törekszünk arra, hogy nem csak az elkészült képek, hanem maga az esemény is szép emlék maradjon. A családok igényeit figyelembe véve egyaránt kínálunk stúdiófotózást, de szívesen elkészítjük kedvenc képeiteket saját otthonotokban is.

Minden korosztályt szeretettel várunk, de az sem gond, ha csak a gyerekek állnának a kamerák elé.

Csomagok

Több különböző csomagot ajánlunk, melyek közül mindenki megtalálja a terveinek és lehetőségeinek megfelelőt. Az elkészült képek közül pedig a saját otthonotokban válogathattok tovább.

Nálunk nem kell sokáig várni a kész fényképekre! Egy héten belül küldjük válogatásra a képeket, melyekből Te választhatod ki a legjobbakat a saját ízlésed szerint, mert nálad senki nem ismeri jobban a családodat! A válogatást követően pedig profi utómunkát kapnak a fotók, hogy minden megrendelőnknek a legjobb minőséget nyújtsuk. Az elkészült fényképeket elegáns díszdobozban kapjátok meg, melyet két különböző képkeretként is felhasználhattok. A csomagok mellé pedig válogathattok a webshopunkban különböző termékeink közül. A legjobban sikerült képek remekül mutatnak a falon egy nagyobb méretű vászonkép formájában, és szuper ajándék tud lenni az unoka fotójával ellátott bögre a nagymamának.

Profi műteremben, családias hangulatban

Stúdió könnyen megközelíthető, Budapesten, a 4-es 6-os villamos vonalán található az Oktogon és a Király utca között. Konyhával és fürdővel felszerelve, maximálisan a kényelemre és otthonosságra berendezve vár Titeket.

A műteremben klasszikus, elegáns vagy művészi képek is készülhetnek, és széles kellékválasztéknak hála akár sok különböző stílus és hangulat is elérhető, valamint a gyerekek is megmutathatják egyéniségüket. Mivel ez az esemény csak rólatok szól, így az időpont is tökéletesen a család napirendjéhez igazítható. Tisztában vagyunk azzal is, hogy egy kisgyermekkel nem könnyű előre tervezni, közbe jöhet betegség vagy egy nyűgösebb, problémásabb időszak is, mikor kénytelenek vagytok egy másik időpontot választani a fotózásra. Mi is azt szeretnénk, hogy a fotózás jó hangulatban teljen és mosolygós képek születhessenek, ezért természetesen lehetőséget nyújtunk az időpont módosítására. Arra kérünk benneteket, hogy legkésőbb 48 órával a fotózás előtt jelezzétek nekünk változtatási szándékotokat! 

Itt találod részletesen stúdiófotózás csomagjainkat…


Fotózás a Ti otthonotokban

Fotózás a Ti otthonotokban

Az otthoni fotózás egész más hangulatot teremt. Ilyenkor az otthon melegében, a megszokott környezetben készülnek el képeitek. Sok szempontból könnyebb a gyermekek számára is, hiszen az ismert környezetben könnyebben oldódnak, kedvenc játékaikkal gyorsabban nyugtathatóak.

A családhoz köthető környezetben meghittebb, kevésbé beállított, pillanatkép jellegű fényképek készülhetnek, akár a szabadban is. Azért sem kell aggódnod, hogy ehhez az egész lakásnak ragyognia kell, nekünk is vannak gyerekeink, tudjuk, hogy ez amúgy is lehetetlen. Bízz bennünk, akár egyetlen kanapén vagy a kertben csodás és kreatív fotók készülhetnek! Egészen kicsi babával különösen praktikus, ha otthon fotózunk, így az utazás körülményes szervezését is megspórolhatjátok.

Nézd meg, mit takar egy otthoni fotózás…


Fotózás a szabadban

Amikor a szabadban vagyunk sokkal közelebb érezzük magunkat a természethez, mely nagyon jól látszódik a fotókon is. Kint a szabadban a gyerekek is szívesebben játszanak a család többi tagjaival, esetleg házikedvencekkel, miközben jól is érzik magukat, és ezen csodálatos pillanatokat profi fotósaink meg is örökítik. Lehet szó családi fotózásról, de akár portré, vagy jegyes fotózásról is szó, egy tökéletes szabadtéri helyszínen meghitt és csodás pillanatokat örökíthetünk meg.
Tájékozódj a részletekről itt.....