Kórházi Babafotózás

Ajándék babafotózás a kórházakban

A BabyBox Partnerkórházakban minden anyuka ingyenes babafotózást kap ajándékba.

A kórházak és a BabyBox partnerségi együttműködése teszi lehetővé, hogy kisbabát első napját biztonságban, kényelmesen, a kórházban profi babafotósok örökíthessék meg. Nem kell menned sehova, a szolgáltatás ugyanúgy a mindennapok része, mint babafürdetés megtanulása vagy a szoptatási tanácsadás. A zárójelentés mellé egy, a kisbabád fotójával és első legfontosabb személyes adataival ellátott születési értesítő kártyát kapsz. Ha szeretnéd, hogy a távol élő rokonok, barátok virtuálisan meg tudják látogatni a picit, akkor nincs más dolgod, mint kérni, hogy a kórházak online babagalériájába felkerüljön kisfiad, kislányod fotója. Ráadásul a fentiekért semmit sem kell fizetned, mert mindez a BabyBox és Partnerkórházak ajándéka. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt minden anyukának tudjuk biztosítani.

A fotózásról bővebben...

A kórházakban babafotósaink heti 5-6 napot vannak jelen. Neked semmit nem kell tenned, mivel a babafotózás a kórház program része, ezért a babafotósok meg fognak találni Téged. A fotózás kényelmes körülmények között, Veled együtt történik, hiszen ebből az élményből nem maradhatsz ki. Ha van kedved és erőd, akkor aktívan is segédkezhetsz a fotózásban a kisbabád rendezgetésében, öltöztetésében stb. Néhány fotó erejéig pedig a kezedre mindenképpen szükségünk lesz.

A fotózáshoz semmivel sem kell készülnöd, mivel nálunk minden adott, amire szükség lehet. Ettől függetlenül hozhatsz egy kedves kis ruhát, személyes kiegészítőt a babádnak, amitől még cukibbak és egyedibbek lesznek a képek. A legtöbb kórházban megengedik, hogy a kisbabádat a fotózáshoz átöltöztesd, de azért a részletek miatt nézz körül a kórház weboldalán, illetve a babagalériákban.

A fotózás általában a kisbabád második napos korában történik, s mindennel berendezkedéssel együtt kb. 20-25 percet vesz igénybe. Az időszükségletet természetesen nagyban befolyásolja a kisbabád döntése. Akkor sem kell kétségbe esned, ha esetleg sírós képek készülnek, mert azok is nagyon aranyosak tudnak lenni. De számíthatsz tapasztalt fotósainkra, ők majd segítenek, hogy ilyen helyzetben mit kell tenni. Ha kell, akkor visszatérnek hozzád, ha már megnyugodott a pici. Egy kis sírás nem akadály :)

A kisbabád fotója még a fotózás napján felkerül a kórház online babgalériájába (természetesen csak akkor, ha ehhez Te írásban hozzájárulsz), így már este tudja mindenki nézegetni a profi képeket, ahol a kisbabád már a születése második napján sztárrá válik.

Az ajándékkártyát és és az egyéb rendeléseidet a fotózás másnapján veheted át, ugyanis a kórházakban 24 órán belüli kiszolgálást biztosítunk. Ha mégis elkerülnénk egymást, mert hamarabb hazaengedtek Titeket, akkor keressetek minket és mi elküldjük nektek a kártyákat és egyéb termékeket.

Termék rendelés

Ha a elkészült fotókból többet is szeretnétek, mint egy ajándékkártyát, akkor természetesen erre is van mód, s itt is működik a 24 órán belüli kiszolgálás. Tudjuk, hogy számotokra is nagy érték, hogy már egy BabyBox csomaggal együtt mehessetek haza, s ne a későbbiekben kelljen a rendelések részleteivel bajlódni. Használjátok ki, hogy a kórházakban akciós árakat tudunk biztosítani!

A kórházakban elérhető csomagokról itt tájékozódhatsz...

BabyBox Partnerkórházak

Szolgáltatásunkat igyekszünk minden anyukához eljuttatni, de sajnos mindenhova mi sem tudunk eljutni. Az alábbi linkre kattintva tájékozódhatsz arról, hogy az általad kiválasztott kórház BabyBox Partnerkórház-e. De akkor se ess kétségbe, ha nem Partnerkórházban hozod világra kisbabádat, mert minden tudunk megoldást találni. Csak írj nekünk vagy hívj minket telefonon! Segítünk!

BabyBox Partnerkórházak elérhetősége...

Még vannak kérdéseid?

Ha nem kaptál választ minden speciális kérdésedre, akkor kattints az alábbi linkre és nézd meg a gyakori kérdésekre adott válaszainkat! S ha ez nem volt elég, akkor hívj fel minket vagy írj nekünk!

Van még kérdésem...