Szállítás és fizetés

Szállítási módok

Az elkészült csomagokat, termékeket, fényképeket, és a webáruházunkban vásároltakat is többféle módon kaphatjátok kézhez. Személyes átvételt biztosítunk ingyenesen több helyszínen is, és a legkényelmesebb futár opció mellett a klasszikus, és kedvezőbb árú postázást is választhatjátok az alábbi feltételekkel:

 • személyes átvétel a kórházban, ahol a képek készültek - INGYENES
  Választható fizetési módok ebben az esetben: készpénzes fizetés, vagy előreutalás
 • személyes átvétel belvárosi irodánkban Budapesten - INGYENES
  (1132 Budapest, Visegrádi u. 80/a  - Hétfő - Péntek 10:00 - 17:00)
  Választható fizetési módok ebben az esetben:  készpénzes fizetés, vagy előreutalás
 • futárszolgálattal - Postaköltség egységesen: 1.500 Ft ( utánvét esetén 1.800 Ft)
  Választható fizetési módok ebben az esetben:  készpénzes fizetés előre, fizetés előreutalással vagy utánvéttel a futárnak (a postaköltséget a csomag árával együtt kell utalni, vagy az utánvétnél a csomaggal együtt kell fizetni)
 • postázva - Postaköltség: 1000 Ft (csak kisebb, levél méretű termékek)
  Választható fizetési módok ebben az esetben: készpénzes fizetés előre, fizetés előreutalással (a postaköltséget a csomag árával együtt kell utalni)
A postaköltség minden esetben a megrendelőt terheli.
A webáruház egyes termékei csak személyes átvétellel, vagy futárral szállíthatóak biztonságosan.
Postázni az utánvét kivételével csak akkor áll módunkban, ha a termék ára és a postaköltség is kifizetésre került.
A délután 14:00-ig beérkezett megrendelés esetén másnap reggelre elkészülnek a termékek, és személyesen át is vehetőek már. Futárszolgálat esetén 1-2 nap, Posta esetén pedig 2-3 nap amíg megérkezik hozzátok a csomag.
A fizetési módokról lent olvashatsz részletesebben.

Fizetési módok

Sokszor felmerül a kérdés a kórházi fotózások alkalmával, hogy mikor kell fizetni a megrendelt képekért.  Az ingyenes fotózás és egy ajándék kép minden anyukának jár. Sem a fotózásért, sem a másnap átadott ajándék képért fizetni nem kell, semmilyen esetben sem. Ha úgy döntötök, hogy az elkészült képekből rendeltek emlékbe, vagy a családnak, a babafotóssal legyeztetett termék árát sem kell akkor, a fotózás napján kifizetned (csak ha te szeretnéd). A fotózás közben is mutatjuk, milyen képek készülnek, ráadásul nálunk a termékeket nyugodtan fizetheted átvételkor, mikor már a kezedbe fogtad az elkészült csomagot, képeket. Így valóban csak akkor kell fizetned, ha szereted, amit nektek készítettünk! 

Ha a fotózás idején a gyerekholmik beszerzése és a szülés körüli kiadások kicsit kiürítették a családi kasszát, akkor se keseredjetek el! Fotózás közben érdeklődj babafotósodnál, és ő ki fog találni egy személyre szabott fizetési megoldást. Így nem maradtok le a kórházi, akciós árakról sem, hiszen azok csak a születéstől számított 30 napig érvényesek!

Bevált fizetési módjainkról itt olvashatsz részletesebben:


KÉSZPÉNZ SZEMÉLYES ÁTVÉTELKOR

Nálunk így történik a legtöbb fizetés, hiszen a legtöbb anyukával már másnap, a kórházban találkozunk. A megrendelés személyesen átvehető a kórházban, ahol a fotózás zajlott, vagy Budapesti irodánkban is. Mindkét esetben a fizetés készpénzben lehetséges. Megköszönjük, ha a pontos összeggel készültök.


UTÁNVÉT

Utánvét csak futárral történő szállítás esetén lehetséges. Ebben az esetben a termék árát és hozzáadott 1.700 Forintos postaköltséget a futárnak kell kifizetni a csomag megérkezésekor.

ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Webáruházunkban immáron biztonságosan és kényelmesen tud bankkártyával fizetni, amelyen technikai hátterét a Barion Payment Zrt. szolgáltató biztosítja. Elfogadott bankkártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro vagy American Express. További részletek a Barionról: https://www.barion.com/hu/

A fizetési mód használata roppant egyszerű, mindössze 2 gyors lépésből áll, ami teljesen ingyenes/díjmentes. A rendszer nem sokban tér el a megszokott bankkártyás fizetési rendszertől. Ön kiválasztja a rendelés leadása oldalon a Bankkártyás fizetési lehetőséget. A rendelés leadását követően a rendszer átirányítja Önt a Barion fizetési átjáró oldalára, ahol meg kell adnia szokásos bankkártya adatait (bankkártya szám, lejárat, CCV kód, email cím) és a Fizetés gombra kattintani. Ezt követően a rendszer levonja a kártyájáról a rendelés összegét, mint egy átlagos bankkártyás fizetésnél, és visszairányítja a webáruházba, ahol ezt követően áttekintheti rendelési adatait. Ezzel be is fejezte a rendelését bankkártyás fizetéssel.


ELŐREUTALÁS

Nálunk egyik terméket sem kell előre kifizetni, különösen nem a fotózás előtt. Hiszünk benne, hogy ez a szolgáltatás legkorrektebb módja. Azonban vannak olyan esetek, mikor számotokra ez lehet a legkényelmesebb megoldás. 

Előreutalással fizethettek minden esetben. Ha személyesen veszitek át a csomagot akár a kórházban, akár a budapesti irodában, akkor a termék átvételekor már nem kell készpénzzel fizetnetek. Ha futáros szállítást kértek, akkor a termék+postaköltség árát utalva a futárnál már csak alá kell írni az átvételt, fizetni nem kell. Postázásnál alacsonyabb a postaköltség, de ehhez a szolgáltatáshoz nem tartozik utánvét, így a termék díját és a postaköltséget előre kell utalni.

Utaláskor az alábbi adatok megadása szükséges ahhoz, hogy a beérkező összeget hozzá tudjuk párosítani a megrendeléshez. Kérünk ügyeljetek rá, hogy a megjegyzés rovatban mindig tüntessétek fel a baba nevét és a kórház nevét, ahol született. Ha a terméket nem személyesen veszitek át, a postaköltséget mindig a termék árához kell hozzáadni, és azzal együtt kell átutalni.

Az átutalásokat naponta ellenőrizzük, és a megfelelő összeg beérkezése után a termék személyesen átvehető vagy megkezdjük a postázást. Postázni és futárral csomagot küldeni az utánvét kivételével csak akkor áll módunkban, ha a termék ára és a postaköltség is kifizetésre került.

BabyBox Group Kft.
OTP Bank
Bankszámlaszám: 11706023-20011734-00000000
Utalandó összeg: termék + postaköltség (ha van)
Megjegyzés rovat közleménye: baba neve + kórház neve


ELŐREFIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Nálunk egyik terméket sem kell előre kifizetni, különösen nem a fotózás előtt. Hiszünk benne, hogy ez a szolgáltatás legkorrektebb módja. Azonban ha nektek úgy kényelmesebb - és csakis akkor - a termék és az esetleges postaköltség árát  személyesen, előre vagy akár a fotózás napján is fizethetitek.