Újszülött, baba és gyerekfotózás

Gyerekkel mi vagyunk a legprofibbak

Több éves tapasztalattal, képzett fotósokkal várunk. Lehet, hogy épp ugyanazzal a kollégával találkozol, aki az újszülött fotókat is készítette. Több mint egymillió babafotó és rengeteg családi fotózás áll mögöttünk, minőségi gépeknek, felszerelt stúdiónak és az európai színvonalú szolgáltatásnak hála biztos lehetsz abban, hogy családod jó kezekbe kerül. Nem csak a fotózást, az embereket is szeretjük, ezért fontos számunkra, hogy ne csak a képek, maga az élmény is szép legyen.

Hiszünk a türelem erejében. Gyerekekhez vagyunk szokva, nem kell attól tartani, hogy a kicsik hogy viselkednek, zajonganak, sírnak-e, nem jövünk zavarba egy pelenkacserétől vagy lehorzsolt térdtől, egy sebes könyöktől, egy duzzogó kamasztól. Tudjuk, hogy a gyerekeknek türelem és szeretet kell, és tudjuk, hogy megéri várni a tökéletes pillanatra. A kellékeknek és a kötetlen, családias hangulatnak köszönhetően az egész fotózás egy nagy móka az egész családnak.

Tesós fotózás

Egy új testvér érkezése, vagy egy szoros testvéri kapcsolat fontos mérföldkő egy család életében. Egy tesós fotósorozat pedig igazi közös emlék. Az együtt töltött pillanatokat, az erős, elszakíthatatlan köteléket örökítjük meg nektek. Azt az időszakot, ahogy a nagyobbik gyermeked testvérré válik, és amikor a kisebb kap egy őrangyalt egész életére.

Hiszünk a testvéri szeretet erejében. Egy új jövevény beilleszkedése nem mindig egyszerű, de előbb utóbb mindig kialakul az a bizonyos elszakíthatatlan kötelék, ezt szeretnénk megörökíteni mi. Otthon, vagy a stúdióban, a ti figyelő tekintetetek mellett és a kollégáink tapasztalatával ez élmény lesz az egész családnak.

Vessünk véget a féltékenységnek! A közös képek mellett elkészítjük a nagytesó saját képeit is, melyeken megmutathatja a saját egyéniségét, hiszen az ő életében is fontos pillanat egy testvér érkezése.

TERMÉSZETESEN TESÓS és családi KÉPEK KÉSZÍTÉSÉRE MINDEN CSOMAGUNKBAN LEHETŐSÉG VAN.